Nyt nyhedsbrev fra Accuratech ude nu. Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner. Læs mere her:

Digitaliseringsstrategi skal styrke virksomhedernes konkurrenceevne

Igennem de senere år har digitalisering været på dagsordenen, og begreber som Big Data og Industri 4.0 har dannet baggrund for flere analyser og publikationer. Behovet for, at vores samfundet og ikke mindst virksomhederne målrettet tilpasser sig den stigende digitalisering er vigtig for at sikre og styrke sin egen konkurrenceevne i en globaliseret verden. Alle relevante informationer bør digitaliseres og evalueres i realtid, for at processer kan effektiviseres og understøtte en fortsat værdiskabelse i virksomheden.  

Læs her hvordan Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med digital fuld sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.

Et godt eksempel på at digitalisering styrker virksomheders konkurrenceevne. 

Læs om FF Skagen's digitaliseringsstrategi her

Accuratech styrer robotsortering hos Danske Fiskeauktioner

Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion.

Accuratech har leveret sporbarhedsløsningen, som først indhenter alle data automatisk (herunder sporbarhed) fra auktionerne. Herefter kan operatøren vælge, hvilke kasser der skal tømmes i kar, og Accuratech systemet giver robotten besked på at tømme kasserne med fisk én-efter-én.

De fyldte kar får hver påsat en etiket med sporbarhedsoplysninger og vægt, og de sendes videre til kunden, som har købt produkterne på auktionerne.

Accuratech’s sporbarhedssystem kan helt præcist spore hvert enkelt kar for vægt, fiskearter, sortering, fangstområde, skib og meget mere.

Danske Fiskeauktioner har således fuld digital sporbarhed på deres leverancer af fisk til deres kunder og kan nemt og hurtigt spore deres produkter fra fartøj til bord.

Læs mere om vores sporbarhedsløsninger her

Effektiv produktion med OEE stoptidsregistrering

Har jeres virksomhed også brug for at få overblikket over stoptider i produktionen og samtidig få kendskab til årsagerne hertil?

Accuratech har udviklet et smart og brugervenlig stoptidsregistreringssystem, hvor årsagen manuelt kan registreres på touch skærme, håndholdte tablets eller automatisk via PLC’er. Kombineret med registrering af defekte emner er det muligt at beregne nøgletal for OEE, hvor de 3 mest betydende årsager til produktionstab er medtaget, nemlig tilgængelighed, præstation og kvalitet

Læs mere om vores OEE stoptidsmodul til SMS her

www.accuratech.dk