Nyt nyhedsbrev fra Accuratech ude nu. Lęs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer! Lęs mere her:

Fuld sporbarhed og anvanceret lagerstyring hos FF Skagen

Accuratech's MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.

Lęs pressemeddelelse og case story her

Succesfuld kursus i at skabe SMS rapporter

Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.

Vi gentager succesen i løbet af foråret og afholder endnu et kursus for interesserede kunder.

Tilmeld jer allerede nu, så er I sikret en plads på næste kursus!

Tilmelding kan sker her

Nyt tidsregistreringsmodul til SMS

Accuratech tilbyder et elektronisk tidsregistreringsmodul, som er brugervenligt og giver det nødvendige overblik, som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer.

SMS Tidsregistrering er løsningen, når du ønsker at skabe overblik over forbruget af timer på afdeling/linje/ordre eller helt ned på varenummer niveau.

Modulet bliver tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Lęs mere om tidsregistrering af medarbejdere her

Ny pręsentationsvideo af SMS

Se vores nye præsentationsvideo om Shopfloor Management Suite, et skalérbart MES system, som giver et unikt overblik over sporbarheden i alle processer og produktiviteten i hele fabrikken.

Lige fra registreringer i forbindelse med varemodtagelse, lager, produktion og til forsendelse, danner grundlag for automatisk nøgletalsberegninger i realtid. Hermed åbnes nye muligheder for hurtigere opfølgning på udbytter, spild og produktivitet i alle processer på fabrikken.

Se vores nye video her

www.accuratech.dk