Copy
DIGITAL TRANSFORMATION

Hos Accuratech kommer vores kunder typisk til os fordi de er usikre på, om deres udbyttetal er nøjagtige i deres forarbejdningsprocesser. De har måske ikke noget realtidsoverblik over, hvordan deres produktion klarer sig, før det er alt for sent.
 

Vores kunder oplever også en ekstrem kompleksitet i produktionsplanlægning og ordrebehandling for at overholde krævende leveringsfrister. Det er også muligt, at de ikke opfylder de standarder, der kræves under kvalitetskontrolrevisioner, da de ikke er i stand til at vise detaljerede sporbarhedsrapporter inden for en hurtig tidsramme.
Med hver af disse udfordringer har Accuratech unikke løsninger med vores ScanPlant NG platform.
I vores øjne er der ingen tvivl om, at kundernes krav driver dette behov for digitalisering. I dag er vores typiske spisevaner under forandring. Dette relaterer sig i høj grad til, at mange af os arbejder mere ”remote” eller hjemmefra, og alt dette påvirker vores i den måde vi køber vores fødevarer på.

Industri 4.0
Den anden hoveddrivkraft for denne digitaliseringsrejse skyldes et EU-direktiv, der afspejler den 4. industrielle revolution, som er kendt som Industri 4.0. Dette er også kendt for forbrugerne som tingenes internet (IoT.)
I dag er dette kendt for mange af os, ved at have enheder der er forbundet direkte til internettet eller via en anden enhed.
I fremstillingsindustrien er Industrial Internet of Things, (IioT,) præcis det samme, hvor enheder eller maskiner i produktionsmiljøet kan oprette forbindelse til hinanden for at indsamle data og bruge disse data på tværs af processer.

Det overordnede mål her er at automatisere beslutningstagning baseret på specifikke tendenser vist i dataene. Dette betyder, at mennesker måske altid vil udføre beslutningstagning, men at den samlede virksomhed vil være mere datadrevet.
 

SCANPLANT NG - FINAL GOODS MANAGER
TIL PALLERESERVERING

 
For enhver fødevareforarbejdningsfabrik er reservation af paller, ordrepluk og forsendelsesprocessen de mest kritiske områder for fødevareindustrien, da det er sidste trin inden forsendelse til kunder.

At levere det rigtige produkt, i den rigtige mængde og til tiden er af afgørende betydning i dagens forretningsklima.

Final Goods Manager er ScanPlant NG-modulet, der understøtter reservation af paller og forsendelsesprocessen. Modulet leveres med præ-konfigurerede løsninger, der afspejler ” best practice” og er meget let at konfigurere og meget fleksibelt, så det kan tilpasses til kundespecifikke behov.

Dette modul kan kombineres med ScanPlant Office managermodulet for at skabe links til andre processer, såsom pakning, ordrestyring og kontrol af lagersteder.
KEY BENEFITS
  •  Ordrereservation af paller
  •  Tildel kasser og paller til ordrer og forsendelser
  •  Vis ordre, ordrelinje og forsendelsesoplysninger
  •  Opret forsendelser
  •  Øget kontrol over palleteringsprocessen med kontrol af produkt versus ordreinformation
  •  Øget validitet på data brugt til fakturering til kunder (ingen redundans)
PALLETERING
Forskellige palleteringsmuligheder og funktionaliteter er tilgængelige: 
  • Automatisk reservation og palletering efter vægt eller antal pr. ordre, lagerbeholdning eller pakkelinje eller station. Da kasser oprettes på en vægt, grader eller enhver anden mulig metode, tildeles kasserne automatisk til en palle.
  • Manuel palletering udføres normalt med håndholdte scannere, hvor hver kasselabel på pallen scannes til enten lagerhåndtering eller til ordreplukning.
  • Pallelabels genereres med generel palleinformation og detaljer om hver vare på pallen, enten når pallen er fyldt, en ordre er færdig, eller pallen lukkes manuelt.
  • Pallelabels kan indeholde kunde- eller lageroplysninger, såsom lagerplacering (hvor den skal placeres).
  • Realtidsstyring i palleteringen med håndholdte Android-enheder eller vægmonterede Windows-terminaler. 
FORSENDELSE
Forsendelse er proceduren for at tildele enheder til kundeordrer og forsendelser, før den fysiske forsendelse af varer finder sted.
Produkter eller ordrer kan spores til lastbiler eller containere for at sikre sporbarhed fra produktionsværkstedet.
 
De vigtigste forsendelsesfunktioner er:
  • Transportøroplysninger, såsom lastbil- eller containeroplysninger
  • Forsendelsesdokumenter
  • Realtidsstyring i forsendelsen med håndholdte Android-enheder eller vægmonterede Windows-terminaler.
  • Flere ordreforsendelser
Hos Thise Mejeri, er de gået all-in på digitalisering

DIGITALISERING FRA A-Z HOS THISE MEJERI

I tæt samarbejde med projektafdelingen ved Thise mejeri, videreudviklede Accuratech i efteråret på en allerede idriftsat løsning til et ”Tankbilsystem” der sikrer mejeriet FULD SPORBARHED på råvarer fra Landmanden til disponering af mælketyperne.

Systemet holder øje med alle mængder og kvalitetsdata på mælken.

Udover sporbarheden, lagres også alle kvalitetsdata i systemet. Data som allerede hos producenten kan afleveres og sendes direkte ind på mejeriet. Derfor kan mejeriet på forhånd planlægge og disponere råvaren, inden den er indvejet på mejeriet.

Ved behov for at blande mælketype, udregner softwaren automatisk hvilken type resultatet er.

Fordi Thise er gået all-in på digitaliseringen med blandt andet ScanPlant løsning af vare-flowet på mejeriet og i forvejen har en ScanPlant løsning, kendes den fuldstændige sporbarhed – hele vejen til færdigvaren der lander i detailhandelens kølediske.

Foruden indlevering af data ind til mejeriet, returneres også f.eks. analysedata til tankbilen. Disse printes sammen med kvittering til landmanden, så han dermed kan se kvaliteten af den mælk han sidst indleverede.

I forbindelse med resttømning hos landmanden, bliver mejeriet opmærksom på at tankbilen er på vej ind. Derved er skærmbilledet, som operatøren der står for indgangskontrollen ved mejeriet, klargjort inden bilen når hjem. Billeder af prøvesticks og analysedata samles tilknyttet indvejningen, og indgår automatisk i sporbarhedsrapporter.

DATAVERIFIKATION

Er der behov for at rette i de indsamlede dataværdier, kan chaufføren foretage disse rettelser allerede ude på tankbilens anlæg og dermed øges sikkerheden for at der kun indmeldes faktuelle og korrekte data ind.

Der er fuld logning af data - også på rettelser, således der hele tiden er gennemsigtighed i systemet og sikrer korrekt afregning for landmanden.

LinkedIn
YouTube
Website
Copyright © 2023 Accuratech, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp