Accuratech sikrer større bundlinje hos kunderne

Accuratech har siden 2004 specialiseret sig i digitalisering af fødevare- og fremstillingsindustrien.

Vi udvikler softwareløsninger med det formål at øge bundlinjen hos vores kunder og er den kvalificerede partner, der understøtter kundernes ønske om en digital og effektiv produktion. Vores fokus er værdiskabelse og via vores stærke strategiske partnerskab med Scanvaegt Systems kan vi både levere rene softwareløsninger og komplette løsninger til fødevare- og fremstillingsindustrien.

 

Maksimal oppetid og høj service

ScanPlant NG er et egenudviklet MES-system. Systemet består af en række dedikerede standardpakker, som sammensættes individuelt til den enkelte kunde. På den måde får kunden en 100% skræddersyet løsning, der understøtter deres unikke behov og krav til integration med andre systemer. Vores løsning er et af markedets mest integrerbare systemer både i forhold til 3. parts systemer og til den digitaliseringsproces, der skal fremtidssikre kundernes forretning. Vi tilbyder et unikt support set-up med support 24/7, 365 dage om året. Det giver maksimal oppetid hos vores kunder og sikkerhed for en stabil og effektiv produktion.

 

Stærke værdier

Accuratech er drevet af stærke værdier som Partnerskab, Passion, Ansvarlighed og Værdiskabelse og brænder for at levere den bedste løsning til kunden. Vores medarbejdere er ildsjæle med stor procesviden og knowhow, som gør at vi forstår vores kunder på et helt særligt niveau. Sammen med vores kunder udvikler, vedligeholder og fremstidssikrer vi ScanPlant NG, så løsningen giver unik værdi nu og i fremtiden.

 

Solid og velkonsolideret koncern

Acccuratech A/S er del af en solid og velkonsolideret koncern - Scanvaegt Group. Vi opererer i Danmark og på eksportmarkederne og har markante referencer i føderevare- og fremstillingsindustrien. Vores ambition er, at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige i et innovativt og værdiskabende samarbejde.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden