Accuratech ApS styrker salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director
4. oktober 2022

For at understøtte den positive udvikling, som Accuratech har opnået de seneste år med en opadgående kurve på både kunde- og produktporteføljen, styrkes salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director.

Det bliver hans opgave at videreudvikle virksomhedens nuværende kunderelationer, bidrage til vækst og skabe stærke relationer på nye markeder.  

Stuart McBride har solid erfaring med salgs- og kunderådgivning på globalt plan samt med identificering af muligheder, der kan fremtidssikre softwareløsninger til fødevareindustrien.

Med sig i bagagen har han en unik erfaring med både forretningsudvikling og ledelse af meget komplekse software & hardware projekter. Han har senest været International Sales Manager hos Frontmatic A/S, hvor han har været en del af selskabets positive udvikling i mere end 5½ år og der før været ansat hos Marel.

Han er kendt for sin evne til at arbejde med salg på både strategisk og kundenært niveau, og det er især Accuratechs ønske om at udvikle unikke softwareløsninger til fødevareindustrien, der har fanget hans interesse.

”Jeg brænder for at være en del af den globale digitalisering i fødevareindustrien, hvor vi skal sikre fuld udnyttelse af de ressourcer vi har til rådighed. Ud fra analyser af vores kunders produktions- og kvalitetsprocesser skal vi kunne tilbyde værdiskabende og innovative standard- og dedikerede løsninger, som skaber værdi og forbedrer kundernes konkurrenceevne” udtaler Stuart McBride.

Den nye ansættelse glæder CEO Søren Schultz Jespersen:

”Det er naturligt at tage næste skridt i opbygningen af vores salgsorganisation, idet vi vil fokusere endnu mere på direkte salg, på nye eksportmarkeder. Stuart er en teamorienteret person, som får det bedste frem i sine kolleger. Vi får en kompetent, erfaren og dynamisk ressource ind i huset, der - i samspil med det eksisterende team og vores moderselskab Scanvaegt Systems - kan medvirke til at løfte os til næste niveau” siger han.

Marts 2024
Iværksætter fejrer 20 års succes. Det er nok de færreste slagteriarbejdere, der går og drømmer om at lægge knivene på hylden og erstatte det hårde arbejde med en karriere som softwarepioner. Men, det var faktisk præcis sådan iværksætteren Benny Filtenb
December 2023
Accuratech styrker organisationen med ansættelse af René Kjær som Business Development Director Accuratech gennemgår en særdeles positiv udvikling og realiserer en omsætningsstigning på 15 %. Nu sætter vi yderligere fokus på den strategiske udvikling og
Oktober 2023
September 2023
Mark Moesgaard Kloster har Aspergers syndrom og er praktikant hos softwarefirmaet Accuratech i Holstebro. I starten var det en udfordring for ham blot at tage bussen til arbejde eller tale med folk. Det har praktikken lavet om på.
April 2023
- DIGITAL TRANSFORMATION - SCANPLANT NG - FINAL GOODS MANAGER TIL PALLERESERVERING - DIGITALISERING FRA A-Z HOS THISE MEJERI Er overskrifterne i denne nyhedsmail God fornøjelse og god påske.
Februar 2023
Kunne du tænke dig at være med til at sætte Danmark og Holstebro på verdenskortet? Kan du se dig selv i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor medarbejdernes engagement, viden og erfaring er de vigtigste brikker?
Oktober 2022
Accuratech forbedrer indtjeningen med 48% i det netop afsluttede regnskab for 2021/2022. Der er stor tilfredshed og stolthed over resultatet hos ledelsen i Accuratech.
For at understøtte den positive udvikling, som Accuratech har opnået de seneste år med en opadgående kurve på både kunde- og produktporteføljen, styrkes salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director.
April 2022
I vores nyhedsbrev fortæller vi lidt om nye features i LabelDesigner, samt en historie om Fuld Sporbarhed.
December 2021
Accuratech ønsker Glædelig Jul. Læs bl.a. Ny CaseStory om QPS (Digital Kvalitetsstyring) hos FF Skagen og om modulet Gæsteregistrering, der giver komplet kontrol over gæster i huset.
Accuratech har i samarbejde med FF Skagen udviklet en løsning, som gør arbejdet med HACCP, kvalitetskontrol, afvigelseshåndtering og dokumentstyring nemmere og langt mere overskueligt. Og det er vel at mærke operatørerne, der forsyner det brugervenlige sy
Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Hospitalsklovnen del
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden