Accuratech søger softwareudvikler
21. februar 2023

Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af et stærkt software-team i en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at lave gode løsninger af høj kvalitet? Så ser vi frem til at høre fra dig.

 
Om jobbet
Vores hovedprodukt er et unikt MES system, som tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. Du kommer til at indgå i vores erfarne software-team, hvor du skal arbejde med både back-end og front-end udvikling på vores MES platform, ScanPlant NG.
Kundetilpasning af vores produkter vha. programmering og konfiguration, samt sparring hvad angår rapportdesign og etiketdesign, vil ligeledes være en fast del af det arbejdet. Herudover skal du deltage aktivt i test og kvalitetssikring af vores produkter samt implementering hos vores kunder.
 
Du vil, efter grundig oplæring, indgå i vores vagtordning, da vi tilbyder vores kunder support, såvel udenfor normal arbejdstid som indenfor normal arbejdstid.
 
Vores produkter efterspørges af industri- og fødevarevirksomheder i både ind- og udland. Derfor må der forventes nogle rejsedage om året, som en del af jobbet.
 
Om dig
Du er en ambitiøs og faglig dygtig person, der har evnen til naturligt at fordybe dig i opgaven, arbejde målrettet og selvstændigt, men sætter samtidig pris på sparring med kollegaer. Du skal som person være udadvendt, åben, ærlig og kvalitetsbevidst. Du har stor interesse og forståelse for kundernes forretningsmæssige behov, og du ser muligheder og løsninger i de problemstillinger, du præsenteres for.
Vi ser helst, at du har mere end 2 års erhvervserfaring inden for programmering og samtidig gerne vil have kundekontakt. Det vil samtidig være et plus, hvis du har dybdegående erfaring med optimering af database både på forespørgsler og arkitektur specielt inden for Microsoft SQL-Server eller alternativt anden databaseteknologi.
 
Vi søger dig som
  • Er åben overfor nye udfordringer.

  • Har erfaring med mindst en af følgende teknologier: C#, WPF, Microsoft SQL-Server.

  • Overholder ”clean code”-princippet i dit arbejde.

  • Derudover er du flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

 Vi tilbyder dig

Et job i en spændende virksomhed i vækst og hvor du bliver en del af et udviklingsorienteret arbejdsmiljø i en virksomhed med internationale aktiviteter. Vi har en kultur, hvor medarbejderne deler viden og erfaring og har fokus på samarbejde og god atmosfære. Du kommer til at udvikle high-end software, som stiller særlige krav til brugervenlighed og korrekt information. Du får udfordrende og afvekslende opgaver, som kan styrke både din personlige udvikling og faglige kompetence, derudover får du også mulighed for at præge den fortsatte udvikling i virksomheden. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og deltagelse i en attraktiv bonusordning sammen med dine kolleger.
 
Ansøgningen
Hvis du har lyst til at være end del af vores team og samtidigt være med til at udvikle virksomheden, så send os en ansøgning og CV til: [email protected]
 
Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Schultz Jespersen på tlf.
25 43 42 02
 
Tiltrædelse snarest muligt, Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater.
 
 
Om Accuratech
Accuratech A/S har siden 2004 specialiseret sig i digitalisering af fødevare- og fremstillingsindustrien. Vi udvikler softwareløsninger med det formål at øge bundlinjen hos kunderne og har udviklet MES-systemet ScanPlant NG.
 
Accuratech er del af Scanvaegt Group og opererer både i Danmark og på eksportmarkederne. Accuratech har markante referencer i fødevare- og fremstillingsindustrien, og ambitionen er, at gøre kunderne mere konkurrencedygtige i et innovativt og værdiskabende samarbejde.
 
Læs mere om Accuratech og vores MES-system ScanPlant NG på www.accuratech.dk
 
Du kan følge Accuratech på LinkedIn www.linkedin.com/company/accuratech-dk, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.
 
https://www.accuratech.dk/files/2/accuratech_soeger_softwareudvikler_20.02.2023.pdf
Maj 2024
Partnership agreement with MES Applications.
Læs vores seneste nyhedsmail.
April 2024
En videopræsentation, som beskriver alle de fede features i ScanPlant Mobility.
Marts 2024
Iværksætter fejrer 20 års succes. Det er nok de færreste slagteriarbejdere, der går og drømmer om at lægge knivene på hylden og erstatte det hårde arbejde med en karriere som softwarepioner. Men, det var faktisk præcis sådan iværksætteren Benny Filtenb
December 2023
Accuratech styrker organisationen med ansættelse af René Kjær som Business Development Director Accuratech gennemgår en særdeles positiv udvikling og realiserer en omsætningsstigning på 15 %. Nu sætter vi yderligere fokus på den strategiske udvikling og
Oktober 2023
September 2023
Mark Moesgaard Kloster har Aspergers syndrom og er praktikant hos softwarefirmaet Accuratech i Holstebro. I starten var det en udfordring for ham blot at tage bussen til arbejde eller tale med folk. Det har praktikken lavet om på.
April 2023
- DIGITAL TRANSFORMATION - SCANPLANT NG - FINAL GOODS MANAGER TIL PALLERESERVERING - DIGITALISERING FRA A-Z HOS THISE MEJERI Er overskrifterne i denne nyhedsmail God fornøjelse og god påske.
Februar 2023
Kunne du tænke dig at være med til at sætte Danmark og Holstebro på verdenskortet? Kan du se dig selv i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor medarbejdernes engagement, viden og erfaring er de vigtigste brikker?
Oktober 2022
Accuratech forbedrer indtjeningen med 48% i det netop afsluttede regnskab for 2021/2022. Der er stor tilfredshed og stolthed over resultatet hos ledelsen i Accuratech.
For at understøtte den positive udvikling, som Accuratech har opnået de seneste år med en opadgående kurve på både kunde- og produktporteføljen, styrkes salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director.
April 2022
I vores nyhedsbrev fortæller vi lidt om nye features i LabelDesigner, samt en historie om Fuld Sporbarhed.
December 2021
Accuratech ønsker Glædelig Jul. Læs bl.a. Ny CaseStory om QPS (Digital Kvalitetsstyring) hos FF Skagen og om modulet Gæsteregistrering, der giver komplet kontrol over gæster i huset.
Accuratech har i samarbejde med FF Skagen udviklet en løsning, som gør arbejdet med HACCP, kvalitetskontrol, afvigelseshåndtering og dokumentstyring nemmere og langt mere overskueligt. Og det er vel at mærke operatørerne, der forsyner det brugervenlige sy
Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Hospitalsklovnen del
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden