Accuratech leverer software til arktisk storinvestering
3. juni 2018

To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.

I 2019 vil to store trawlere fra Royal Greenland indtage de isfyldte farvande i Nordatlanten og omkring Arktis, hvor de skal hente hellefisk, torsk, kuller, sej og rejer op fra dybet. Ombord på hver af de to trawlere vil være et komplet fabriksanlæg med en så kompleks opbygning, at det gør trawlerne i stand til at hovedkappe, rense og filetere fiskene – eller nedfryse dem hele. Ikke nok med det, fabriksanlægget vil også være i stand til at veje hver enkel fisk og sortere dem efter art.

Helt centralt i disse topmoderne sejlende fabriksanlæg, der skal fungere under nogle af klodens hårdeste vejr- og temperaturforhold, sidder der software fra Accuratech.

”Det er meget positivt for vores virksomhed, at vi kommer til at levere software til de to store Royal Greenland-trawlere. Det er til dato den største enkeltstående ordre, vi har fået i Accuratech, og den bekræfter os i, at vores eksisterende softwareløsninger til fødevareindustrien er noget af det bedste i branchen – også til fiskeriet,” siger direktør Søren Schultz Jespersen.

Betyder nye arbejdspladser
Den store ordre til Accuratech er ikke blot en fornem anerkendelse af virksomhedens evne til at levere solidt og brugbart sporbarheds- og produktionssoftware til fødevareindustrien; det giver rent faktisk også anledning til at slå ledige stillinger op hos IT-virksomheden:

”Sammen med en i forvejen voksende ordrebog, betyder denne ordre, at vi skal ansætte flere folk, hvilket naturligvis er meget positivt,” siger Søren Schultz Jespersen.

Det er Aalborg-virksomheden Carsoe, der som hovedentreprenør på de komplette fabriksanlæg til de to trawlere har fået ordren til Royal Greenland, og virksomheden kommer således også til at arbejde tæt sammen med Accuratech om implementeringen af softwareløsningen. Carsoe har eksisteret siden 1974 og har specialiseret sig i at udvikle og producere anlæg og komponenter til fødevarebranchen, herunder fiskeindustrien.

Royal Greenland: Accuratech er en enorm interessant samarbejdspartner
Hos Royal Greenland er man begejstrede for, at det er Accuratech, der skal levere softwareløsningen til de to trawlere.

”I Royal Greenland har vi nogle meget detaljerede udvælgelsesprocesser, når vi skal finde leverandører til vores projekter, og det stod allerede tidligt i forløbet klart, at Accuratech ville være en enormt interessant samarbejdspartner. Deres højt specialiserede viden inden for sporbarhed og produktionssoftware til fødevareindustrien er selvsagt noget, vi kan drage stor fordel af i udviklingen af de to nye trawleranlæg,” siger Bruno Nørgaard, Factory IT Manager fra Royal Greenland.

Søren Schultz Jespersen fra Accuratech vil ikke løfte sløret for aftalens beløb, men konstaterer blot, at ”vi har efter en grundig proces er landet på en løsning, som alle parter er rigtig godt tilfredse med.”

Accuratech har siden 2004 beskæftiget sig med kundetilpassede softwareløsninger i fødevareindustrien, hvor de yderligere har specialiseret sig i sporbarhed og de mange dokumentationskrav, der er til danske fødevarevirksomheder. Ordren fra Royal Greenland er Accuratechs første leverance til offshore-industrien, og det er Accuratechs anerkendte platform Shopfloor Management Suite, der bliver fundamentet for den tilpassede trawlerløsning. Accuratech har tidligere leveret flere forskellige løsninger til fiskeindustrien.

 

September 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af et stærkt software team i en spændende virksomhed i fortsat vækst, så ser vi frem til at høre fra dig.
Juni 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? - Er du en person som kan holde mange bolde i luften, som er engageret og brænder for at sikre den bedste løsning til kunderne? - Så ser vi frem til at høre
Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at sikre den bedste service til vores kunder? Så ser vi frem til at høre fra dig.
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
December 2018
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juli 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech. Læs bl.a. om vores nye digitale gæstebogsløsning der skal sikre fødevarevirksomhedernes gæsteregistrering bliver nem, sikker og effektiv. Læs mere her:
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
Marts 2018
24. marts 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech ude nu. Læs bl.a. om vores nye produkt Quality Process System (QPS), som sikrer og optimerer virksomheders kvalitetsprocesser og øger fødevaresikkerheden i værdikæden.
Februar 2018
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
2016 har været endnu et spændende år for Accuratech. Vi har for 2. år i træk modtaget Børsens Gazellepris, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Læs mere her om året der er gået.....
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden