Pressemeddelelse - Fuld digital sporbarhed hos FF Skagen
20. februar 2017

 

Pressemeddelelse                                                                           Holstebro den 20. februar 2017

 

Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.

Accuratech skal med implementering af MES systemet Shopfloor Management Suite (SMS) på FF Skagen’s fabrikker i Skagen og Hanstholm, være med til at sikre en fortsat konkurrencedygtig produktion, med fokus på driftsopfølgning, kvalitetsstyring og fuld digital sporbarhed i produktionsprocesser og dermed understøttelse af den strategiske målsætning om fortsat at være en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie.

”Digitalisering af vores processer skal være med til at sikre fortsat høj kvalitet og optimere produktion og dermed styrke vores konkurrenceevne yderligere, og samtidig sikre vores krav til fuld digital sporbarhed.   FF Skagen udvikler og fremstiller også kundespecifikke produkter der skal leve 100% op til kundens specifikationer, hvilket stiller store krav til vores sporbarheds- og lagersystem. Implementeringen af Shopfloor Management Suite har givet os muligheden for avanceret lagerstyring, der sikrer os et unikt overblik over fremstillede specialvarer med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen” siger Klaus H. Kristoffersen, Quality Director, FF Skagen.

”Aftalen med FF Skagen er endnu en milepæl for Accuratech, og viser at vores MES system Shopfloor Management Suite med rette understøtter de behov, som også findes inden for fiskeindustrien, for at sikre fuld sporbarhed og kvalitetsstyring i alle processer. Løsningen hos FF Skagen viser, at man med den rette fokus og fremsynethed kan optimere og effektivisere sine processer, og gøre produktionen på fabrikkerne papirløs” siger Benny Filtenborg, Direktør, Accuratech.

Link til: Case story FF Skagen

 

For mere information, kontakt venligst:

 

Benny Filtenborg, Direktør

Accuratech, tlf. +45 97 440 445

www.accuratech.dk

 

Fakta om Accuratech:

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed, som siden 2004 har leveret kundetilpassede softwareløsninger til fødevareindustrien i både ind- og udland. Virksomheden har specialiseret sig i at effektivisere processer og arbejdsgange i fødevareindustrien med skræddersyede og brugervenlige softwareløsninger, der digitaliserer registreringer, sporbarhed, lagerstyring, kvalitetskontrol, driftsopfølgning, etikettering og vejning.

 

Februar 2018
Januar 2018
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Det er med glæde at vi kan byde Mads Kjær Pedersen velkommen til udviklingsteamet hos Accuratech.
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
2016 har været endnu et spændende år for Accuratech. Vi har for 2. år i træk modtaget Børsens Gazellepris, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Læs mere her om året der er gået.....
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 45
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden