Pressemeddelelse - Ny CEO i Accuratech
2. oktober 2017

 

Pressemeddelelse                                                    Holstebro den 2. oktober 2017

 

Software-gazelle opruster med fødevaredirektør

Teknologi- og softwarevirksomheden Accuratech har efter de seneste to års Gazellepriser hyret ny administrerende direktør for at sikre den videre udvikling, fremdrift og øget fokus på udlandet.

 Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør for den Holstebrobaserede softwarevirksomhed Accuratech, der udvikler og implementerer produktionssoftware til primært fødevarevirksomheder. Søren Schultz Jespersen, der bl.a. har en masteruddannelse i teknologi fra Aalborg Universitet, kommer senest fra en stilling som Supply Chain-direktør i HKScan, der er en Nordens største kødkoncern og en af de største fjerkræproducenter i Danmark. Søren har siden 2014 været passiv medejer af Accuratech.

 Benny Filtenborg (47), der i 2011 stiftede Accuratech som enmandsvirksomhed, har lige siden opstarten måtte konstatere, at hans hårde arbejde har båret frugt og har ramt direkte ned i et behov blandt store fødevarevirksomheder, og Accuratech har således udelukkende oplevet vækst og fremgang siden starten, herunder to Børsen Gazelle-udnævnelser i hhv. 2015 og 2016 samt en udvidelse af medarbejderstaben siden 2014 fra 3 til 7 personer. Derfor er det ifølge Benny Filtenborg nu tid til at koble ind i næste gear og styrke ledelsen med erfarne kræfter.

 ”Tiden er nu inde til, at der oprustes på ledelsesfronten, for at sikre den positive udvikling som Accuratech er inde i. Det har hele tiden være planen, at Søren skulle indtræde ind som direktør, når virksomheden havde den rette størrelse og behov for yderligere ledelseskompetence” siger Benny Filtenborg, Direktør, Accuratech.

 Kommer med produktionsindsigt og fødevareerfaringer

Søren Schultz Jespersen bringer med sin tiltræden en lang og solid erfaring med sig fra fødevarebranchen, hvor han senest har været med til at stå i spidsen for et af Nordeuropas mest avancerede fjerkræslagterier; nemlig finske HKScans kyllingeslagteri i Vinderup ved Skive. Overgangen fra funktionsdirektør i en stor international fødevarekoncern til administrerende direktør i en specialiseret og vækstende softwarevirksomhed er ifølge Søren selv helt naturlig.

 ”Jeg har fulgt Accuratechs udvikling igennem flere år. Jeg har kunnet se hvorledes deres produktportefølje har udviklet sig, og hvordan, den har bidraget til at understøtte digitaliseringen i både små og store virksomheder, så beslutningen har ikke været svær at træffe,” siger Søren Schultz Jespersen, der altså fremover står i spidsen for den fortsatte udvikling af Accuratech.

 Skal bl.a. sikre international udvikling inden for sporbarhed

Accuratech opererer i dag primært på det danske marked, men har dog kunder på nærmarkederne Tyskland, Sverige og Norge. Netop fodfæstet i udlandet er noget, direktørskiftet skal sikre i endnu højere grad.

 ”Vi oplever en stigende efterspørgsel på det danske marked, men også fra vores nærmarkeder, hvor behovet for løsninger til fuld sporbarhed og papirløs produktion ligeledes efterspørges som en del af den digitaliseringsproces, som er i gang i mange virksomheder for at styrke deres konkurrenceevne.” siger Benny Filtenborg, der er stifter og nu udviklingsdirektør i Accuratech.

 Stifter fokuserer kræfterne på den fremtidige produktportefølje

Benny Filtenborg vil dog fortsat være en del af ledelsen og hovedaktionær i Accuratech, og vil fremover fokusere på produktudvikling, projektledelse og kvalitetssikring af virksomhedens leverancer.

 Benny Filtenborg startede sit arbejdsliv som ufaglært slagterimedarbejder på selvsamme fjerkræslagteri i Vinderup, som Søren Schultz Jespersen netop kommer fra, men ledelsen fik imidlertid øje på Bennys evner inden for produktionsplanlægning og IT-systemer og hentede ham ind i administrationen som produktionsplanlægger og IT-ansvarlig. I 1999 fik Benny arbejde hos Scanvægt i Aarhus, hvor han kom til at arbejde udelukkende med software løsninger til fødevareindustrien. Herfra gik turen til et job hos Danish Crown i 2001 som programmør, mens fritiden gik med at udvikle det, der altså i dag er Accuratech, og som siden 2011 har været Benny Filtenborgs fuldtidsbeskæftigelse og karriere.

 Om Accuratech

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed med speciale i produktionssystemer i fødevareproduktion. Her tilbyder de kundetilpassede softwareprodukter inden for bl.a. produktionsregistrering, sporbarhed, etikettering, kvalitetssikring, dataopsamling, automatisering og meget andet. 

Accuratechs kunder tæller store fødevarevirksomheder som Scandi Standard (Danpo, Kronfågel, Den Stolte Hane), FF Skagen, Jeka Fish, HKScan Danmark, Royal Greenland, Thise og mange andre.

 

 

 

 

September 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af et stærkt software team i en spændende virksomhed i fortsat vækst, så ser vi frem til at høre fra dig.
Juni 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? - Er du en person som kan holde mange bolde i luften, som er engageret og brænder for at sikre den bedste løsning til kunderne? - Så ser vi frem til at høre
Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at sikre den bedste service til vores kunder? Så ser vi frem til at høre fra dig.
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
December 2018
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juli 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech. Læs bl.a. om vores nye digitale gæstebogsløsning der skal sikre fødevarevirksomhedernes gæsteregistrering bliver nem, sikker og effektiv. Læs mere her:
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
Marts 2018
24. marts 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech ude nu. Læs bl.a. om vores nye produkt Quality Process System (QPS), som sikrer og optimerer virksomheders kvalitetsprocesser og øger fødevaresikkerheden i værdikæden.
Februar 2018
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
2016 har været endnu et spændende år for Accuratech. Vi har for 2. år i træk modtaget Børsens Gazellepris, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Læs mere her om året der er gået.....
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden