Pressemeddelelse - Ny CEO i Accuratech
2. oktober 2017

 

Pressemeddelelse                                                    Holstebro den 2. oktober 2017

 

Software-gazelle opruster med fødevaredirektør

Teknologi- og softwarevirksomheden Accuratech har efter de seneste to års Gazellepriser hyret ny administrerende direktør for at sikre den videre udvikling, fremdrift og øget fokus på udlandet.

 Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør for den Holstebrobaserede softwarevirksomhed Accuratech, der udvikler og implementerer produktionssoftware til primært fødevarevirksomheder. Søren Schultz Jespersen, der bl.a. har en masteruddannelse i teknologi fra Aalborg Universitet, kommer senest fra en stilling som Supply Chain-direktør i HKScan, der er en Nordens største kødkoncern og en af de største fjerkræproducenter i Danmark. Søren har siden 2014 været passiv medejer af Accuratech.

 Benny Filtenborg (47), der i 2011 stiftede Accuratech som enmandsvirksomhed, har lige siden opstarten måtte konstatere, at hans hårde arbejde har båret frugt og har ramt direkte ned i et behov blandt store fødevarevirksomheder, og Accuratech har således udelukkende oplevet vækst og fremgang siden starten, herunder to Børsen Gazelle-udnævnelser i hhv. 2015 og 2016 samt en udvidelse af medarbejderstaben siden 2014 fra 3 til 7 personer. Derfor er det ifølge Benny Filtenborg nu tid til at koble ind i næste gear og styrke ledelsen med erfarne kræfter.

 ”Tiden er nu inde til, at der oprustes på ledelsesfronten, for at sikre den positive udvikling som Accuratech er inde i. Det har hele tiden være planen, at Søren skulle indtræde ind som direktør, når virksomheden havde den rette størrelse og behov for yderligere ledelseskompetence” siger Benny Filtenborg, Direktør, Accuratech.

 Kommer med produktionsindsigt og fødevareerfaringer

Søren Schultz Jespersen bringer med sin tiltræden en lang og solid erfaring med sig fra fødevarebranchen, hvor han senest har været med til at stå i spidsen for et af Nordeuropas mest avancerede fjerkræslagterier; nemlig finske HKScans kyllingeslagteri i Vinderup ved Skive. Overgangen fra funktionsdirektør i en stor international fødevarekoncern til administrerende direktør i en specialiseret og vækstende softwarevirksomhed er ifølge Søren selv helt naturlig.

 ”Jeg har fulgt Accuratechs udvikling igennem flere år. Jeg har kunnet se hvorledes deres produktportefølje har udviklet sig, og hvordan, den har bidraget til at understøtte digitaliseringen i både små og store virksomheder, så beslutningen har ikke været svær at træffe,” siger Søren Schultz Jespersen, der altså fremover står i spidsen for den fortsatte udvikling af Accuratech.

 Skal bl.a. sikre international udvikling inden for sporbarhed

Accuratech opererer i dag primært på det danske marked, men har dog kunder på nærmarkederne Tyskland, Sverige og Norge. Netop fodfæstet i udlandet er noget, direktørskiftet skal sikre i endnu højere grad.

 ”Vi oplever en stigende efterspørgsel på det danske marked, men også fra vores nærmarkeder, hvor behovet for løsninger til fuld sporbarhed og papirløs produktion ligeledes efterspørges som en del af den digitaliseringsproces, som er i gang i mange virksomheder for at styrke deres konkurrenceevne.” siger Benny Filtenborg, der er stifter og nu udviklingsdirektør i Accuratech.

 Stifter fokuserer kræfterne på den fremtidige produktportefølje

Benny Filtenborg vil dog fortsat være en del af ledelsen og hovedaktionær i Accuratech, og vil fremover fokusere på produktudvikling, projektledelse og kvalitetssikring af virksomhedens leverancer.

 Benny Filtenborg startede sit arbejdsliv som ufaglært slagterimedarbejder på selvsamme fjerkræslagteri i Vinderup, som Søren Schultz Jespersen netop kommer fra, men ledelsen fik imidlertid øje på Bennys evner inden for produktionsplanlægning og IT-systemer og hentede ham ind i administrationen som produktionsplanlægger og IT-ansvarlig. I 1999 fik Benny arbejde hos Scanvægt i Aarhus, hvor han kom til at arbejde udelukkende med software løsninger til fødevareindustrien. Herfra gik turen til et job hos Danish Crown i 2001 som programmør, mens fritiden gik med at udvikle det, der altså i dag er Accuratech, og som siden 2011 har været Benny Filtenborgs fuldtidsbeskæftigelse og karriere.

 Om Accuratech

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed med speciale i produktionssystemer i fødevareproduktion. Her tilbyder de kundetilpassede softwareprodukter inden for bl.a. produktionsregistrering, sporbarhed, etikettering, kvalitetssikring, dataopsamling, automatisering og meget andet. 

Accuratechs kunder tæller store fødevarevirksomheder som Scandi Standard (Danpo, Kronfågel, Den Stolte Hane), FF Skagen, Jeka Fish, HKScan Danmark, Royal Greenland, Thise og mange andre.

 

 

 

 

April 2024
En videopræsentation, som beskriver alle de fede features i ScanPlant Mobility.
Marts 2024
Iværksætter fejrer 20 års succes. Det er nok de færreste slagteriarbejdere, der går og drømmer om at lægge knivene på hylden og erstatte det hårde arbejde med en karriere som softwarepioner. Men, det var faktisk præcis sådan iværksætteren Benny Filtenb
December 2023
Accuratech styrker organisationen med ansættelse af René Kjær som Business Development Director Accuratech gennemgår en særdeles positiv udvikling og realiserer en omsætningsstigning på 15 %. Nu sætter vi yderligere fokus på den strategiske udvikling og
Oktober 2023
September 2023
Mark Moesgaard Kloster har Aspergers syndrom og er praktikant hos softwarefirmaet Accuratech i Holstebro. I starten var det en udfordring for ham blot at tage bussen til arbejde eller tale med folk. Det har praktikken lavet om på.
April 2023
- DIGITAL TRANSFORMATION - SCANPLANT NG - FINAL GOODS MANAGER TIL PALLERESERVERING - DIGITALISERING FRA A-Z HOS THISE MEJERI Er overskrifterne i denne nyhedsmail God fornøjelse og god påske.
Februar 2023
Kunne du tænke dig at være med til at sætte Danmark og Holstebro på verdenskortet? Kan du se dig selv i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor medarbejdernes engagement, viden og erfaring er de vigtigste brikker?
Oktober 2022
Accuratech forbedrer indtjeningen med 48% i det netop afsluttede regnskab for 2021/2022. Der er stor tilfredshed og stolthed over resultatet hos ledelsen i Accuratech.
For at understøtte den positive udvikling, som Accuratech har opnået de seneste år med en opadgående kurve på både kunde- og produktporteføljen, styrkes salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director.
April 2022
I vores nyhedsbrev fortæller vi lidt om nye features i LabelDesigner, samt en historie om Fuld Sporbarhed.
December 2021
Accuratech ønsker Glædelig Jul. Læs bl.a. Ny CaseStory om QPS (Digital Kvalitetsstyring) hos FF Skagen og om modulet Gæsteregistrering, der giver komplet kontrol over gæster i huset.
Accuratech har i samarbejde med FF Skagen udviklet en løsning, som gør arbejdet med HACCP, kvalitetskontrol, afvigelseshåndtering og dokumentstyring nemmere og langt mere overskueligt. Og det er vel at mærke operatørerne, der forsyner det brugervenlige sy
Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Hospitalsklovnen del
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden