Fra slagteriarbejder til softwarepioner
8. marts 2024
Accuratech stiftes af Benny og Charlotte Filtenborg d. 10. marts 2004

Iværksætter fejrer 20 års succes.

Det er nok de færreste slagteriarbejdere, der går og drømmer om at lægge knivene på hylden og erstatte det hårde arbejde med en karriere som softwarepioner. Men, det var faktisk præcis sådan iværksætteren Benny Filtenborg fra Holstebro skabte virksomheden Accuratech for 20 år siden.

Benny forlod kyllingerne og rykkede ind på kontoret, hvor han fik smag for computerteknologi, og herefter tog det fart. Først gik turen til Scanvaegt i Århus, og herefter til Danish Crown i Herning, hvor arbejdet som programmør gav inspiration til ideen om at udvikle sin egen software til danske fødevarevirksomheder. Og efter et par år blev iværksætterdrømmen til virkelighed.

Det lyder som et eventyr. At en ufaglært slagterimedarbejder fra Sevel ved Holstebro skulle kunne lære sig selv at programmere - og udvikle en software som store danske virksomheder har lyst til at investere i. Men, den er god nok. For den flittige og visionære vestjyde holdt fast i sin ide og lykkedes med projektet.

Med hårdt arbejde både aften og weekender og god sparring fra tidligere kollegaer, kunder og konkurrenter, så Accuratech dagens lys i 2004 - og virksomheden kan nu fejre 20 års jubilæum med masser af succes.

Software med mennesker i fokus.

Accuratech er i dag en tech-virksomhed med 14 dygtige kollegaer, der udvikler software til nationale og internationale kunder. Komplekse løsninger, der styrer alle processer i en moderne fremstillingsvirksomhed eller fødevarevirksomhed - fuldt integreret med virksomhedernes ERP-systemer som eksempelvis E-conomic eller SAP. Vareflow, registrering af data, styring af lager og forbrug samt korrekt håndtering af sporbarhed.

Alt det, der sikrer en optimal produktion og at krav fra myndigheder og kunder overholdes.

I spidsen for det stærke team af udviklere står Direktør & Partner Søren Schultz Jespersen, der blev hentet hos en af kunderne for 10 år siden. Accuratech havde brug for en dygtig leder, der ville være med til at investere i strategisk vækst - og dyrke den helt særlige kultur, som altid har været i virksomheden. Nemlig, at det først og fremmest handler om mennesker. Kollegaerne, kunderne og deres medarbejdere.

På en måde kan man sige, at Accuratech har arbejdet med ESG længe før det blev moderne. Ikke fordi det lød godt. Men, fordi Benny altid har stået i spidsen for en kultur med fokus på mennesker. Medarbejderne skal have det bedste for at de kan trives og levere løsninger, der er attraktive for de mennesker, der skal bruge dem - og opskriften er enkel:

- Vi bruger vores forskellighed som en styrke

- Vi hjælper hinanden fordi vi har lyst

- Vi er tæt på hinanden og kunderne

- Vi tager ansvar og løfter i flok

- Vi tilpasser os og har frihed under ansvar

Filosofien er, at når man gør tingene ordentligt, gør man hinanden bedre. Når man giver plads til at tænke anderledes, skaber man plads til udvikling - også for mennesker med særlige behov.

 

Passion og procesviden, der kan ses på bundlinien.

Accuratech, der i dag er en del af koncernen Scanvaegt, er flere gange blevet kåret som Gazelle vækstvirksomhed. Men, selv om der har været masser af succes på rejsen, så bliver det stadig fejret hver gang en stor virksomhed som Thise, Royal Greenland, Varde Laks eller FF Skagen vælger at blive kunder. Hver eneste kunde er en anerkendelse.

Vækst handler om at være konkurrencedygtig og have attraktive produkter som markedet efterspørger - og det arbejdes der hårdt på hver eneste dag. Med en enorm indsigt i processer - og, en helt særlig passion, udvikles og vedligeholdes komplette løsninger og individuelle pakker, der skaber værdi på gulvet, på kontoret og på bundlinien.

Sådan har det været lige siden Benny og Søren mødtes til en kop kaffe for 10 år siden og besluttede, at deres produktionsbaggrund og fælles syn på fremtiden skulle bruges til at skabe noget stort sammen. De kunne se det samme store potentiale i markedet - og et tæt partnerskab. Og her 10 år efter, har de bevist, at de så helt rigtigt.

Virksomhedens MES system ScanPlant NG, er i dag implementeret i en lang række danske, svenske og tyske virksomheder. Men, sjældent på samme måde. ScanPlant NG består af en række softwarepakker, der kan sammensættes individuelt, så det giver virksomheder og medarbejdere præcis den løsning, der er mest værdifuld.

Strategien er klar. Nu handler det om vækst.

Der er nu gået 20 år. Virksomheden er vokset - og det samme er antallet af kunder og medarbejdere. Men, en ting, der ikke har forandret sig, er den enkle logik som alting styres efter. Nemlig at gøre det, der giver mest mening og størst værdi - ordentligt. Med tanke for virksomheden, medarbejderne og kunderne. Sådan bliver det også i fremtiden.

Med en velkonsolideret koncern i ryggen, en stærk ledelse og et udviklingsteam i topform, er alle muligheder åbne - og det er målet, at det skal udnyttes. Der er allerede lavet stærke planer for strategisk udvikling - og både salget og tiltrækning af nye medarbejdere skal accelereres, uden at det går ud over kvaliteten, servicen og den produktudvikling, som stadig er Bennys hjertebarn. Der skal være flere, der gør mere af det, der virker godt.

Virksomhedens eksisterende kunder og partnere vil stadig opleve den ærlighed, åbenhed og transparens, som er hele fundamentet. Det nye bliver en mere offensiv og synlig aktivitet både lokalt, nationalt og internationalt.

Maj 2024
Partnership agreement with MES Applications.
Læs vores seneste nyhedsmail.
April 2024
En videopræsentation, som beskriver alle de fede features i ScanPlant Mobility.
Marts 2024
Iværksætter fejrer 20 års succes. Det er nok de færreste slagteriarbejdere, der går og drømmer om at lægge knivene på hylden og erstatte det hårde arbejde med en karriere som softwarepioner. Men, det var faktisk præcis sådan iværksætteren Benny Filtenb
December 2023
Accuratech styrker organisationen med ansættelse af René Kjær som Business Development Director Accuratech gennemgår en særdeles positiv udvikling og realiserer en omsætningsstigning på 15 %. Nu sætter vi yderligere fokus på den strategiske udvikling og
Oktober 2023
September 2023
Mark Moesgaard Kloster har Aspergers syndrom og er praktikant hos softwarefirmaet Accuratech i Holstebro. I starten var det en udfordring for ham blot at tage bussen til arbejde eller tale med folk. Det har praktikken lavet om på.
April 2023
- DIGITAL TRANSFORMATION - SCANPLANT NG - FINAL GOODS MANAGER TIL PALLERESERVERING - DIGITALISERING FRA A-Z HOS THISE MEJERI Er overskrifterne i denne nyhedsmail God fornøjelse og god påske.
Februar 2023
Kunne du tænke dig at være med til at sætte Danmark og Holstebro på verdenskortet? Kan du se dig selv i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor medarbejdernes engagement, viden og erfaring er de vigtigste brikker?
Oktober 2022
Accuratech forbedrer indtjeningen med 48% i det netop afsluttede regnskab for 2021/2022. Der er stor tilfredshed og stolthed over resultatet hos ledelsen i Accuratech.
For at understøtte den positive udvikling, som Accuratech har opnået de seneste år med en opadgående kurve på både kunde- og produktporteføljen, styrkes salgsorganisationen med ansættelse af Stuart McBride som Sales Director.
April 2022
I vores nyhedsbrev fortæller vi lidt om nye features i LabelDesigner, samt en historie om Fuld Sporbarhed.
December 2021
Accuratech ønsker Glædelig Jul. Læs bl.a. Ny CaseStory om QPS (Digital Kvalitetsstyring) hos FF Skagen og om modulet Gæsteregistrering, der giver komplet kontrol over gæster i huset.
Accuratech har i samarbejde med FF Skagen udviklet en løsning, som gør arbejdet med HACCP, kvalitetskontrol, afvigelseshåndtering og dokumentstyring nemmere og langt mere overskueligt. Og det er vel at mærke operatørerne, der forsyner det brugervenlige sy
Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Hospitalsklovnen del
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden