Accuratech søger software projektkoordinator
19. juni 2019

Om jobbet

Du kommer til at være en del af vores af vores projektstyringsteam og skal arbejde tæt sammen med salgsorganisationen og udviklingsafdelingen. Din rolle bliver at beskrive, dokumentere og udarbejde løsningsforslag på baggrund af kundeforespørgsler. Derfor er det vigtigt, at du har en analytisk tilgang samt procesforståelse og ikke mindst softwarekendskab.

Software projektkoordinator rollen skal således sikre, at vi får udarbejdet de bedste løsninger, med udgangspunkt i vores hovedprodukt, som er et unikt MES system, der kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov, hvorfor det er vigtigt at kunne sætte sig ind i komplekse løsninger. Koordinator rollen indebærer også at være tovholder på den interne ressourceplanlægning, herunder bistå med at allokerer ressourcer og planlægge projekter i tæt samarbejde med de øvrige kolleger i projektstyringsteamet, således vi sikre den bedst mulige udnyttelse af vores kompetencer og opretholde vores høje kundetilfredshed. En del af opgaverne kræver også sparring med vores udviklingsafdeling, så din berøringsflade med kollegaer og kunder bliver derfor stor. Vores produkter efterspørges af industri- og fødevarevirksomheder i ind- og udland, derfor må der påregnes nogle rejsedage som en del af jobbet.

Om dig

Du har en it-baggrund som f.eks. datamatiker, datatekniker, it-projektmedarbejder eller lignende niveau, og har stor proces- og teknisk forståelse. Samtidig skal du være en ambitiøs og faglig dygtig person, som har evnen til at kunne dokumentere og udarbejde løsningsforslag på baggrund af specifikation eller analyser af kunders problemstillinger, hvilket også betyder at du skal have evnen til at fordybe dig i opgaverne og arbejde målrettet og selvstændigt. Du skal ligeledes kunne holde flere bolde i lufte samtidigt og arbejde struktureret, for at sikre den bedst mulige interne ressourceplanlægning. Vi ser helst, at du har flere års erhvervserfaring med software relateret projektstyring og ikke mindst, være vant til at have kunde kontakt.

Vi tilbyder dig

Et job i en spændende virksomhed i vækst og hvor du bliver en del af et udviklingsorienteret arbejdsmiljø i en ung virksomhed med internationale aktiviteter. Vi har en kultur, hvor medarbejderne deler viden og erfaring og har fokus på samarbejde og god atmosfære. Du får udfordrende og afvekslende opgaver, som kan styrke både din personlige udvikling og faglige kompetence, derudover får du også mulighed for at præge den fortsatte udvikling i virksomheden. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og deltagelse i en attraktiv bonusordning sammen med dine kolleger.

Ansøgningen

Hvis du har lyst til at være end del af vores team og samtidigt være med til at udvikle virksomheden, så send os en ansøgning og CV til: [email protected]

Ønsker du yderligere informationer omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Schultz Jespersen på tlf. 25 43 42 02

Tiltrædelse snarest muligt. Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater.

Om Accuratech

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed, som siden 2004 har leveret kundetilpassede softwareløsninger til industri- og fødevarevirksomheder. Virksomheden har specialiseret sig i at effektivisere og digitalisere processer og arbejdsgange med skræddersyede og brugervenlige softwareløsninger, der digitaliserer registreringer, sporbarhed, lagerstyring, kvalitetskontrol, driftsopfølgning, etikettering, vejning, dataopsamling og integration til andre systemer.

Læs mere om Accuratech og vores MES-system Shopfloor Management Suite (SMS) på www.accuratech.dk

Du kan følge Accuratech på LinkedIn www.linkedin.com/company/accuratech-dk, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

September 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af et stærkt software team i en spændende virksomhed i fortsat vækst, så ser vi frem til at høre fra dig.
Juni 2019
Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? - Er du en person som kan holde mange bolde i luften, som er engageret og brænder for at sikre den bedste løsning til kunderne? - Så ser vi frem til at høre
Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at sikre den bedste service til vores kunder? Så ser vi frem til at høre fra dig.
Maj 2019
Scanvaegt Systems A/S køber pr. 16 maj 2019 aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech ApS. Opkøbet er en klar styrkelse af Scanvaegts løsninger til fødevareindustrien og kommer kunderne til gavn.
December 2018
September 2018
Det kendte Thise Mejeri er godt i gang med et stort millionprojekt, som bl.a. skal centralisere mejeriets emballage i et automatisk højlager. Med på rejsen er Accuratech som leverandør af en række nøgleløsninger.
Juli 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech. Læs bl.a. om vores nye digitale gæstebogsløsning der skal sikre fødevarevirksomhedernes gæsteregistrering bliver nem, sikker og effektiv. Læs mere her:
Juni 2018
To nye Royal Greenland-trawlere kommer ud at sejle rundt ved Arktis med software ombord fra Accuratech.
Marts 2018
24. marts 2018
Nyhedsbrev fra Accuratech ude nu. Læs bl.a. om vores nye produkt Quality Process System (QPS), som sikrer og optimerer virksomheders kvalitetsprocesser og øger fødevaresikkerheden i værdikæden.
Februar 2018
November 2017
Accuratech skal digitalisere produktionsprocesserne hos Trelleborg Sealing Solutions, og sikre en papirløs produktion
Oktober 2017
Accuratech og Prosign RFID har indgået en ny samarbejdsaftale, som betyder, at Accuratech fremover varetager udvikling af RFID software til Prosign samt kundesupport.
Mandag den 2. oktober tiltræder Søren Schultz Jespersen (47) i stillingen som administrerende direktør i Accuratech.
September 2017
Accuratech er aktuel med et nyt produkt, som hjælper din virksomhed med at få overblik over mængden af dokumenter. Det er et produkt, som giver dig mulighed for at digitalisere alle dokumenter og samtidig gøre produktionen papirløs.
Juli 2017
Accuratech har digitaliseret produktionsprocesser hos én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen og dermed skabt grundlag for avanceret lagerstyring, der har øget værdiskabelsen.
Accuratech har leveret software løsningen til Danske Fiskeauktioner, som har indført robotteknologi til tømning af kasser i kar efter endt auktion. Læs mere her
Juni 2017
Læs bl.a. om hvorledes en klar digitaliseringsstrategi kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og om hvordan Accuratech styrer robotsorteringen hos Danske Fiskeauktioner.
Maj 2017
Marts 2017
Læs bl.a. om implementering af fuld digital sporbarhed hos FF Skagen, og om vores nye tidsregistreringsmodul som sikrer den bedst mulige udnyttelse af virksomhedens ressourcer!
Februar 2017
Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.
Accuratech har netop afholdt et 2-dages kursus i at skabe egne SMS rapporter via standardværktøjet MS Report Builder.
December 2016
2016 har været endnu et spændende år for Accuratech. Vi har for 2. år i træk modtaget Børsens Gazellepris, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Læs mere her om året der er gået.....
Med Accuratech's Weight Sample Pro fås et smart, enkelt og brugervenligt program til at foretage prøvevejninger. Weight Sample Pro kan understøtte op til 4 vægte og samtidig håndtere multivejninger. Klik her for at se produktvideo
November 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Marts 2016
Accuratech implementere fuld sporbarhed hos FF Skagen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret om senest nyt fra Accuratech, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din Email adresse nedenfor.
E-mail:

I vores nyhedsbrev arkiv kan du finde og læse tidligere udsendte nyhedsbreve. God fornøjelse!

Nyhedsbrev arkiv

Accuratech

Nupark 49
7500 Holstebro
Tlf. +45 97 440 445
CVR: 27635652
[email protected]

 - 1,8 KB   - 2,2 KB

Brug for mere information?

Brug vores kontaktformular eller ring direkte på +45 97 440 445 - Så tales vi ved!

Gå til kontaktsiden